Verkkosivu, Riihimäki 1939

Toteutimme Riihimäen historiaseuralle verkkosivut kertomaan Riihimäestä vuonna 1939 ja tukemaan aiheesta toteutettua pienoismallia ja tätä varten tyylitelty Google-maps näkymä. Kyseinen pienoismalli löytyy Riihimäen kaupunginkirjaston ala-aulasta, jossa siihen pääsee tutustumaan ihan käytännössäkin.

Sivustoa hallitsee useampikin kuvagalleria, joista yhden avulla pääsee tarkastelemaan kuva-aineistoa vuodelta 1939, verrattuna pienoismalliin. Kuvagalleria tehtiin automaattisesti itseään eteenpäin toistavaksi, antaen kuitenkin selkeä toiston keskeytyksen mahdollisuus.

Verkkosivulle rakennettiin myös tyylitelty Google-maps näkymä. Sivusto toimiikin hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka verkkosivujen Google-maps sijaintinäkymän ei välttämättä tarvitse olla juuri se tavanomainen näkymä, vaan näkymää voidaan myös tyylitellä asiakkaan ilmeen näköiseksi. Näkymään on tuotu myös pienoismallissa esiintyvät kohteet, joita klikkaamalla saa lyhyen tiivistelmän aiheesta ja pääsee suoraan lukemaan lisää kyseisestä rakennuksesta.

Back to top