EVÄSTEET JA KOLMANNEN OSAPUOLEN OHJELMISTOT

Bouncy Oy noudattaa henkilötietolain säännöksiä ja suojaa verkkosivustollaan käyvien henkilöiden yksityisyyttä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

TIETOA SIVUSTON EVÄSTEISTÄ

Bouncy käyttää verkkosivustollaan erilaisia teknisiä sovelluksia. Näitä ovat mm. pitkä- ja lyhytkestoiset evästeet, joiden avulla kerätään ja tallennetaan tietoa käytetyistä palveluista ja verkkokäyttäytymisestä. Verkkosivuilla annettua tunnistamisen mahdollistavaa tietoa myös tallennetaan ja kerättyä tietoa voidaan myös yhdistää. Evästeiden ja kerätyn tiedon tarkoituksena on helpottaa verkkoliikenteen analysointia ja sitä kautta parantaa asiakaskokemusta sekä verkkosivuilla että eri palveluissa.

Evästeellä tarkoitetaan dataa, jonka verkkopalvelin tallentaa verkkosivustolla vierailevan tietokoneen kiintolevylle, jotta verkkosivustolla vieraileva tunnistettaisiin. Tietokoneella tarkoitetaan myös älypuhelinta ja tablettia. Evästeiden avulla voidaan tarjota verkkosivustolla vierailevalle mm. kohdennettua sisältöä ja tuotesuosituksia sekä tunnistaa valitun asiointikielen ja kehittää palvelua entistä asiakasystävällisemmäksi. Huomioithan, että tietokoneessa käytettyjen verkkoselainten oletusasetukset todennäköisesti hyväksyvät evästeet, mutta ne voidaan poistaa selaimesta palvelun käytön jälkeen tai torjua ne verkkoselaimen asetuksista.

Seuraavassa tietoa Bouncy Oy:n yleisimmin käytössä olevista evästeistä. Voit muokata omia evästeasetuksiasi sivulla esiintyvän evästeilmoituksen kautta tai vasemmassa kulmassa olevan rataskuvakkeen takaa.

VÄLTTÄMÄTTÖMÄT EVÄSTEET

Välttämättömät evästeet helpottavat ja nopeuttavat sivuston käyttöä. Näitä evästeitä ei jaella kolmansille osapuolille, eivätkä ne identifioi sinua.

ANALYTIIKAN EVÄSTEET (valinnaisia)

Google Analytics

Kävijäseurannan tuottama tieto auttaa kehittämään verkkosivujamme. Seurannan toteuttamiseksi Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla verkkosivustomme tunnistaa tietokoneesi, kun palaat näille verkkosivuille tai selailet niitä. Tallennus koskee mm. sivuston kävijämääriä, miltä verkkosivulta kävijät ovat sivustolle tulleet ja sitä, millä sivustomme sivuilla he käyvät. Lisätietoa Google Analyticsin evästeistä: https://policies.google.com/technologies/types?hl=fi

MARKKINOINNISSA KÄYTETTÄVÄT EVÄSTEET

Facebookin evästeet

Käytämme evästeitä jäljittääksemme toimintaa Facebookissa. Nämä evästeet eivät kerro meille, kuka sivuilla vierailee, mutta voimme kerätä tiedon pohjalta kohdeyleisön, jolle voimme näyttää paremmin kohdennettuja sisältöjä verkkosivustoillamme. Tutustu Facebookin evästeisiin osoitteessa https://www.facebook.com/policies/cookies/.

Linkedinin evästeet

Käytämme evästeitä jäljittääksemme toimintaa Linkedinissä. Nämä evästeet eivät kerro meille, kuka sivuilla vierailee, mutta voimme kerätä tiedon pohjalta kohdeyleisön, jolle voimme näyttää paremmin kohdennettuja sisältöjä verkkosivustoillamme. Tutustu Linkedin -palvelun evästeisiin osoitteessa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy.

Google ads

Google ads on työkalu mainonnan vaikutuksen mittaamiseen liittyvän datan keräämiseen sekä kohderyhmien tunnistamiseen. Nämä tiedot eivät mahdollista henkilöiden tunnistamista.

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Bouncy Oy

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Bouncy Oy / Aira Heikkilä

+358 40 588 7706
antti.koponen@bouncy.fi

Rekisteröidyt

Verkkosivujemme kautta yhteyttä ottaneet ja asiakassuhteessa olevat.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus:

  • Henkilötietoja käsitellään syntyneen asiakassuhteen perusteella 

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: 

  • Yhteydenottopyyntöjen hoitaminen
  • Palvelun toimittaminen ja yhteistyön hoitaminen

Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Asiakastiedot

  • Etu- ja sukunimi
  • Katuosoite, postitoimipaikka ja postinumero
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Tiedot ostetuista palveluista

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen antti.koponen@bouncy.fi.

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html