VERKKOSIVUSTA APPLIKAATIO

Rakennamme asiakkaalle räätälöityjä mobiilisovelluksia ja tuotamme myös omia ratkaisuja

Nyt saat Bouncyn kautta verkkosivustasi johdetun mobiiliapplikaation, joka toimii Android- sekä iOS-järjestelmissä! Näin säästät suuret kehityskustannukset ja saat toimivan mobiiliapplikaation helposti sekä edullisesti.

Applikaatio noudattaa verkkosivusi mobiilinäkymää ja päivittyy automaattisesti aina, kun päivität sivustoasi. Sovellus toimii riippumatta siitä, millä alustalla sivustosi on toteutettu ja tuo käyttöönsä myös mahdollisesti omistamasi verkkokaupan. Mikäli tarvitset kuitenkin räätälöintiä tai puhelimen ominaisuuksia laajemmin käyttöösi, ota meihin yhteyttä ja kysy erillistarjousta.

Kurkkaa esimerkki toteutuksesta

Ravintola Mallaskaski

Ravintolan verkkosivusta käännetty mobiiliapplikaatio.

Takfi

Taksin tilausjärjestelmä verkkosivusta toteutettu applikaatio, Bouncyn verkkosivukonverttorilla.

Näin toteutettu mobiiliapplikaatio toimii erityisesti, kun sinulla on verkkokauppa tai tilausjärjestelmä ja haluat tarjota asiakkaillesi nopeamman väylän palveluihisi sekä sitouttaa heitä tiiviimmin palveluusi. Teemme mobiiliapplikaatioiden lisäksi myös verkkosivuja ja verkkosivujen kehitystä, joten voimme tarvittaessa toteuttaa mobiiliapplikaation ja verkkosivun samassa paketissa.

Näin se toimii

Lähetä meille verkkosivusi osoite ja logosi

Me konvertoimme sivustasi mobiiliapplikaation, joka toimii Android- ja iOS-järjestelmissä. Linkitämme sivuston keskustelemaan sovelluksen kanssa, jolloin sovellus päivittyy mikäli päivität verkkosivuasi

Uusi applikaatiosi on valmis ja asiakkaittesi käytettävissä. Sovellus noudattaa verkkosivusi mobiilinäkymän tyyliä.

Tilaa applikaatio

Tämä ei ole vielä sitova tilaus. Lähetämme sinulle vielä erikseen sähköpostitse tarkemmat tilaus- ja maksuehdot.

Poista valinta

350 € + alv. 24 %

450 € + alv. 24 %

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä niin keskustellaan!

Back to top