VERKKOSIVUSTA APPLIKAATIO

Rakennamme asiakkaalle räätälöityjä mobiilisovelluksia ja tuotamme myös omia ratkaisuja

VERKKOSIVUSTA APPLIKAATIO

Nyt saat Bouncyn kautta verkkosivustasi johdetun mobiiliapplikaation, joka toimii Android- sekä IOS-järjestelmissä! Näin säästät suuret kehityskustannukset ja saat toimivan mobiiliapplikaation helposti sekä edullisesti.

Applikaatio noudattaa verkkosivusi mobiilinäkymää ja päivittyy automaattisesti aina, kun päivität sivustoasi. Sovellus toimii riippumatta siitä, millä alustalla sivustosi on toteutettu ja tuo käyttöönsä myös mahdollisesti omistamasi verkkokaupan. Mikäli tarvitset kuitenkin räätälöintiä tai puhelimen ominaisuuksia laajemmin käyttöösi, ota meihin yhteyttä ja kysy erillistarjousta.

NÄIN HOMMA TOIMII

Lähetä meille verkkosivusi osoite ja logosi

Me konvertoimme sivustasi mobiiliapplikaation, joka toimii Android- ja iOS-järjestelmissä. Linkitämme sivuston keskustelemaan sovelluksen kanssa, jolloin sovellus päivittyy mikäli päivität verkkosivuasi

Uusi applikaatiosi on valmis ja asiakkaittesi käytettävissä. Sovellus noudattaa verkkosivusi mobiilinäkymän tyyliä.

Oletko ravintola-alalla? Katso myös meidän verkkokauppa ja tilaushallinta ratkaisu, joka on räätälöity nimenomaan ravintolalle: Ravintolalle verkkokauppa

Tilaa applikaatio

Tämä ei ole vielä sitova tilaus. Lähetämme sinulle vielä erikseen sähköpostitse tarkemmat tilaus- ja maksuehdot.

Poista valinta

350 € + alv. 24 % (Kertamaksu)

35 € + alv. 24 % / kk

Tarvitsetko kustomoidumpaa applikaatiota tai apua sivustosi mobiilimuotoilussa? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinulle sopiva lisätukipaketti.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä niin keskustellaan!

Back to top