Verkkosivusta käännetty applikaatio

Edullinen ja helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio, joka on kuten verkkosivusi, mutta näppärästi asiakkaiden saatavilla suoraan sovelluskaupasta.

Nyt saat Bouncyn kautta verkkosivustasi johdetun mobiiliapplikaation, joka toimii Android- sekä iOS-järjestelmissä! Näin säästät suuret kehityskustannukset ja saat toimivan mobiiliapplikaation helposti sekä edullisesti.

Applikaatio noudattaa verkkosivusi mobiilinäkymää ja päivittyy automaattisesti aina, kun päivität sivustoasi. Sovellus toimii riippumatta siitä, millä alustalla sivustosi on toteutettu ja tuo käyttöönsä myös mahdollisesti omistamasi verkkokaupan. Mikäli tarvitset kuitenkin räätälöintiä tai puhelimen ominaisuuksia laajemmin käyttöösi, ota meihin yhteyttä ja kysy erillistarjousta

Näin toteutettu mobiiliapplikaatio toimii erityisesti, kun sinulla on verkkokauppa tai tilausjärjestelmä ja haluat tarjota asiakkaillesi nopeamman väylän palveluihisi sekä sitouttaa heitä tiiviimmin palveluusi. Teemme mobiiliapplikaatioiden lisäksi myös verkkosivuja ja verkkosivujen kehitystä, joten voimme tarvittaessa toteuttaa mobiiliapplikaation ja verkkosivun samassa paketissa.

applikaatio on:
  • Helppokäyttöinen
  • Edullinen
  • Asiakkaillesi nopea väylä

Referenssit

Tutustu toteutettuihin applikaatioihin.

Verkkosivu, verkkokauppa tai sovellus mielessä?

Ota yhteyttä – käydään läpi tavoitteesi ja rakennetaan parhaiten juuri sinun toimintaasi palveleva kokonaisuus