VERKKOSIVUT

Toteutamme laadukkaat verkkosivut ja verkkokaupat

VERKKOSIVUT

Toteutamme laadukkaat verkkosivut ja verkkokaupat, jotka toimivat sujuvasti, responsiivisesti, eri päätelaitteilla ja ovat hakukoneystävälliset. Teemme verkkosivuja ja web-sovelluksia niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin. Riippuen tarpeista toteutamme verkkosivut ASP.NET tai WordPress -pohjaisina.

Verkkosivujen työstö alkaa aina asiakkaan tarpeiden ja liiketoiminnan sisäistämisestä. Tällä tavoin saadaan suunniteltua verkkosivujesi käyttöliittymä ja ulkoasu vastaamaan parhaiten tavoittelemasi kohderyhmän mieltymyksiä ja toiveita sekä ohjattua asiakaskuntaa tekemään toivottuja päätöksiä sivustollasi.

Tarvittaessa huolehdimme myös verkkosivusi ylläpidosta. Verkkosivujen ylläpito pitää sisällään sivustosi tarvitseman palvelintilan, varmuuskopioinnin, aktiivisen virheseurannan, havaittujen sivustovirheiden nopeat korjaukset ja tarvittaessa myös ennalta sovitun määrän tuntitöinä tehtäviä sisällön päivityksiä.

Mitä verkkosivut maksavat?

Verkkosivuprojektin ei tarvitse maksaa tuhansia euroja, vaan alkuun päästään hyvinkin maltillisin kustannuksin. Alkuun tehtyä hyvää pohjaa päästään helposti kehittämään ja jatkamaan tarvittaessa.

Verkkosivujen hinta on aina kiinteä, ja hintaan vaikuttaa valittu toteutustapa (ASP.NET tai WordPress), sivuston koko, tarvittavan sisällön määrä ja sisällöntuotannon tarpeet. Välttämättömiä, kuukausi- tai vuosiveloitteisia, kustannuksia ovat sivuston tarvitsema palvelintila ja verkkotunnuksen (domain) rekisteröinti. Välttämättömät kustannukset voit halutessasi hoitaa itse suoraan palveluntarjoajan kanssa tai hankkia meiltä ylläpitopalvelun ja keskittää koko sivuston hoidon meille. Ylläpitopalvelu pitää sisällään välttämättömät kustannukset, varmuuskopioista huolehtimisen sekä aktiiviset virhekorjaukset. Ylläpitoon voidaan myös sisällyttää tietty määrä ylimääräisiä tuntitöitä, jos tiedät, että verkkosivullesi on tehtävä aktiivisesti päivityksiä.

Kuinka työ etenee?

Ideointi ja asiakkaan tarpeiden sekä asiakassegmenttien kartoitus

Sivuston ja rakenteen työstäminen lähelle valmista

Asiakkaan kanssa uuden sivuston läpikäynti ja kommentointi

Viilaukset ja optimoinnit

Valmista!

Tarvitsetko uudet kotisivut tai verkkokaupan vai tarvitseeko nykyinen verkkosivusi päivitystä? Ota yhteyttä – käydään läpi tavoitteesi ja rakennetaan parhaiten juuri sinun toimintaasi palveleva kokonaisuus.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä niin keskustellaan!

Back to top