Verkkosivut ja verkkokaupat

Responsiiviset, selkeät verkkosivut ja verkkokaupat. Toteutamme WordPress- ja WooCommerce-sivustot, jotka ovat hakukoneystävälliset ja toimivat sujuvasti kaikilla eri laitteilla.

Toteutamme laadukkaat verkkosivut ja verkkokaupat, jotka toimivat sujuvasti, responsiivisesti, eri päätelaitteilla ja ovat hakukoneystävälliset. Teemme verkkosivuja ja web-sovelluksia niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin. Lähtökohtaisesti toteutamme verkkosivut WordPressillä.

Verkkosivujen työstö alkaa aina asiakkaan tarpeiden ja liiketoiminnan sisäistämisestä. Tällä tavoin saadaan suunniteltua verkkosivujesi käyttöliittymä ja ulkoasu vastaamaan parhaiten tavoittelemasi kohderyhmän mieltymyksiä ja toiveita sekä ohjattua asiakaskuntaa tekemään toivottuja päätöksiä sivustollasi.

Tarvittaessa huolehdimme myös verkkosivusi ylläpidosta. Verkkosivujen ylläpito pitää sisällään sivustosi tarvitseman palvelintilan, varmuuskopioinnin, aktiivisen virheseurannan, havaittujen sivustovirheiden nopeat korjaukset ja tarvittaessa myös ennalta sovitun määrän tuntitöinä tehtäviä sisällön päivityksiä.

Verkkosivujen kehitys

Teemme verkkosivujen kehitystä aina yksinkertaisista muutoksista suurempiinkin tarpeisiin. Yksinkertaisimmillaan verkkosivujen kehitystyö voi olla esimerkiksi sivuston ulkoasuun ja responsiivisuuteen liittyvät korjaukset. Isommassa päässä työ voi olla monitahoisempien Integraatioiden luontia, vaikkapa Integraatio ERP:n ja verkkokaupan välille tai sovellusten toteuttamista sivustolle. Teemme myös esimerkiksi WordPress sivujen PHP-räätälöintejä, kuten vaikka WooCommerce verkkokaupan muokkaukset. Näin voidaan vaikuttaa verkkokaupan ja sivuston perusominaisuuksiin, mukauttaen niitä paremmin juuri tiettyyn käyttötarpeeseen. Esimerkiksi WooCommercesta saadaan laadittua erittäin näppärästi tarjouspyyntöalusta verkkokaupan sijasta.

Verkkosivujen hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi, eli SEO, tarkoittaa sivuston löydettävyyden parantamista hakutuloksissa, valikoitujen avainsanojen osalta. Pääsääntöisesti tämä tarkoittaa löydettävyyttä Googlen hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi ei kuitenkaan ole tehtävissä saman tien ja kerralla, kerran kaikki kuntoon menetelmällä. Hakukoneoptimointi on aina aikaa vievä projekti, jota olisi myös syytä tehdä säännöllisesti, jotta hakutuloksissa saavutettu asema myös saadaan pidettyä. Hakutulosten kohentumiseen ja hakukoneoptimoinnin laajuuteen vaikuttaa oleellisesti myös valittujen avainsanojen kilpailuasetelma, mitä kilpaillumpi ala ja hakusanat, sitä vaativampaa työ on.

Yksinkertaistettuna hakutuloksiin voidaan vaikuttaa muokkaamalla metatietoja (mm. Googlen hakutuloksissa näkyviä selosteita sivun sisällöstä (meta descriptions)), sivuston otsakkeita ja niiden jäsentelyä (otsakkeet kulkevat numeraalisesti alkaen H1-luokasta) optimoimalla sivuston latausnopeuksia, lisäämällä linkityksiä sekä ennen kaikkea tuottamalla sivustolle tarpeeksi kattavasti sisältöä. Sisältö tulisi tuottaa siten, että valitut hakusanat toistuvat sisällössä tarpeeksi useasti.

Hakukoneoptimointi on siis aina pidempi kestoinen projekti ja myös Googlen kriteerit sille, mikä hakutuloksiin vaikuttaa muuttuu säännöllisesti ja kehittyy vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita, joten mitään suoranaisia absoluuttisia totuuksia ei ole olemassa, vaikka näin välillä tupataan väittämään.

Mitä verkkosivut maksavat?

Verkkosivuprojektin ei tarvitse maksaa tuhansia euroja, vaan alkuun päästään hyvinkin maltillisin kustannuksin. Alkuun tehtyä hyvää pohjaa päästään helposti kehittämään ja jatkamaan tarvittaessa.

Verkkosivujen hinta on aina kiinteä, ja hintaan vaikuttaa valittu toteutustapa (ASP.NET tai WordPress), sivuston koko, tarvittavan sisällön määrä ja sisällöntuotannon tarpeet. Välttämättömiä, kuukausi- tai vuosiveloitteisia, kustannuksia ovat sivuston tarvitsema palvelintila ja verkkotunnuksen (domain) rekisteröinti. Välttämättömät kustannukset voit halutessasi hoitaa itse suoraan palveluntarjoajan kanssa tai hankkia meiltä ylläpitopalvelun ja keskittää koko sivuston hoidon meille. Ylläpitopalvelu pitää sisällään välttämättömät kustannukset, varmuuskopioista huolehtimisen sekä aktiiviset virhekorjaukset. Ylläpitoon voidaan myös sisällyttää tietty määrä ylimääräisiä tuntitöitä, jos tiedät, että verkkosivullesi on tehtävä aktiivisesti päivityksiä.

Teemme
  • WordPress-verkkosivut
  • WooCommerce-verkkokaupat
  • Verkkosivujen kehitys ja modifiointi
  • Räätälöidyt lisäosat
  • Verkkosivujen kääntö mobiiliapplikaatioksi

Referenssit

Tutustu tekemiimme sivuihin.

Verkkosivu, verkkokauppa tai sovellus mielessä?

Ota yhteyttä – käydään läpi tavoitteesi ja rakennetaan parhaiten juuri sinun toimintaasi palveleva kokonaisuus